Planlagte kull.

 

01.03.2012

I dag har vi värt hos veterinären og röntget magen til tjockasen min. Hun veidde idag 18,7 kg mot normalt ca 13 kg.

Jeg hadde trodd at det skulle väre mulig å se eksakt hvor mange valper som kommer ut i neste uke, men nede til höyre på bildet ser det ut som det ligger 2 skaller utenfor hverandre, så det kan bli 6 eller ihvertfall 5 valper. Jeg fikk med en CD med veterinärens bilde på, så nå kan dere telle selv

Det blir uansett spennende til tirsdag/onsdag i neste uke.

 

07.02.2012

I dag har vi värt hos veterinären og sjekket magen til Bersa med ultra lyd. Veterinären kunne se 4 små blåser med en diameter på ca 3 cm og for förste gang så jeg små hjerter som banket. Veterinären trodde det antagelig er flere valper fordi ultralyd er et dårlig redskap og telle små bobler med og hun mente de kunne ligge dobbelt og evt også under ribb-bena.

Jeg har bestilt röntgen av magen til torsdag 1. mars kl 10.30 og da vil veterinären telle hodeskaller og ryggrader og kunne si nöyaktig hvor mange valper det blir. Nedkomst er ventet tirsdag 6. mars.

 

23.01.2012

I morgen er det 3 uker siden vi var i Halden og hadde stevnemöte med Fraendi.

I dag har Bersa begynt å matvegre, så jeg måtte legge noer godt oppå törrforet hennes for å få henne til å spise. Jeg synes hun alt ser tykkere ut og spenene hennes har begynt å strutte. Det blir spennende om 14 dager når vi skal til ultralyd.

05.01.2012

Bersa og jeg reiste til Halden med bobilen tirsdag 3. januar som planlagt på tross av den varslede stormen Emil.

Fraendi ventet på oss og vi greidde en parring på ettermiddagen för stormen slo til og en på morgenen etter at stormen hadde passert.

Natten ble urolig for Bersa og meg i bobilen mens vinden hylte og rusket i bilen og regnet pisket på taket.

Nå er det bare å vente på tegn på drektighet. Om 5 - 6 uker skal vi ultralyde magen til Bersa og i löpet av den siste uken för nedkomst, så må vi til veterinären igjen for å röntge magen og hvor veterinären skal telle skaller og ryggrader, så jeg vet nöyaktig hvor mange valper det blir.

Holder dere informert om utviklingen

20.12.2011

Bersa av Isheim har begynt å löpe i dag, 20.12.2011. Hun vil bli parret med Diljas Fraendi Garpur i begynnelsen av januar 2012.

 

   

Bersa av Isheim

 

   

Diljas Fraendi Garpur